Pink Bobblehead Bunny

Saturday, 11 May 2013

terhangat di pasaran!! dengan testimoni hebat..!! grab it now.. FREE !!!!

Views
~السلام عليكم~ ~~بسم الله الرحمن الرحيم~~

waalaikumussalam.. CP jawab kan ye.. (",) ape kabar readers.. :) miz CP x ?? :P
(ok stop kegedikkan)
1ST OF ALL.. alhamdulillah dah samapi kita di 1 rejab 1434.. :)
marathon ibadah samapia ramadhan ye sayang,, :)

post kali ni CP nak kenalkan ulls dgn 1 product yang CP guna dalam masa setahun je..
tapi keberkesanan nye.. x terkata..
SKII pon x mampu nak lawan lah kehebatannya..
yang x boleh percaya bagai nak hentok kelapa (bukan kepala ye)...
product ni PERCUMA!!!!
ia berkesan ikot pengguna lah.. kalau pengguna taat setia bersumpah setia (pewwwiitttt..)
ha memang terBAIK  lah kan hasil nye.. cun melecun U... :P

CP, banyak nye bebel product ape tu????

ok2.. product ni namenye HC..

what is that??

cewah speaking u.. HC stands for happy circle..ala usrah lah..hehe
now ulls faham kan ape product yang CP guna..
ada yang cakap ceramah kan ada.. x payah lah usrah2 ni..
tapi 4 me.. usrah ni yang membentuk peribadi individu.. dengan usrah lah kita lebih faham matlamat hidup..

tapi CP, kawan saya kan join usrah.. tapi xda pape pon berlaku.. CP tipu eyh... ??

owh tipu dosa ok..:P ha tengok lah juga pembawakan dakwah tu..cam usrah yang CP dapat..
CP faham ape yang sebenarnye di maksudkan 'Al-quran dan As-sunnah kompas hidup muslim'

woah.. kompas kot.. asal kompas pulak??

analogi je.. contoh lah.. kita nak pergi makkah.. tapi xada sign board, n gps..kompas pon x ada.jalan pun simpang siuh.. ha camne nak pergi??
begitu lah umpama Al-Quran n As-sunnah dengan sign board n etc tu.. (^^,)

CP sangat rasa kan tu.. seyez !!!
keberkesanan usrah ni buat CP pun x percaya reflect cermin tu adalah CP.. ape pun perubahan yang CP dapat ni memang uncontrol... 1 year i'm totally different..
event dalaman compang camping cikit.. tapi alhamdulillah  perubahan yang sangat banyak..

dahulu CP sikit pun x berminat nak dengar ceramah.. apetah lagi sirah2.. harem...:P
sekarang kalau cerita je.. kaitkan dengan sirah tu, hadis ni, ayat Quran tu, nasihat ini...

mereka yang kenal siapa CP ni dulu, mereka akan faham..

adek2 CP pon boleh kata CP ni penyabar.. (kadang tu baran jugak)
padahal dahulu .. masya ALLAH.. macam singa kelaparan..( Aaauuummmm!! )

n yang paling penting ibadah... siyezly CP dulu solat macam gigi bayi kau tahu..
sekarang, solat lewat dah rasa berdosa.. bertambah bilangan dengan solat sunat..

usrah CP terapkan benda sekecil2 nye pun menjadi perkara yang sangat besar n menambahkan keimanan lah..

contoh ye..
'buka plastik gula2, kita bangga dapat bukak n makan.. tapi kita x fikir pun.. tanpa izin ALLAH kita x kan dapat bukak.."
nampak x.. benda kecik je pon.. x sampai 1 minit pon nak bukak n masuk dalam mulut.. tapi kita masih perlu bersyukur kerana ALLAH jua lah semuanye terjadi...

usrah wajib!! setiap minggu MESTI ada sekali..mesti tambahkan ilmu dengan dengar ceramah..
ceramah adalah pelengkap usrah.. BUKAN usrah pelengkap ceramah..

ok sayang.. :)

usrah CP buat CP paham macammana nak trick orang yang belum di sentuh dengan ayat ALLAH..
(ala-ala CP dulu)... mereka kaji dakwah zaman Rasulullah.. ayat2 makkiyah jenis bagaimana..
ayat maddaniyah cerita pasal ape..

hadis di hafal,potongan ayat Al-Quran di hafal.. hebat..
bila memandang sesuatu, atau berada dalam sesuatu keadaan.. akan ada je ayat ALLAH yang terlintas..

ala CP mesti dari sekolah agama kan.. senang lah nak hafal..("p)

haha.. siyez tidak.. sekolah biasa dari tadika.. KAFA/JKOF... sampai darjah dua je kot..
kelas agama tidur... teruk2...
tapi dengan kekuatan usrah CP mampu..
usrah adalah sunnah..
ALLAH menggalakkan nye..tanpa usrah jadi lah CP n kamu2 seperti robot..
yang ulang2 perbuatan yang sama selama generasi sehingga hari kiamat..
bangun- makan-tido-blajar-kerja-kawen- lahir anak->
anak bangun-anak makan-anak tido-anak blajar- anak kerja- anak kawen-anak lahirkan anak....
dan ulang2..

kalau lihat pada testimoni.. jangan takut... semua ini adalah kekuatan yang ALLAH bagi agar segala jahiliyah itu dapat di jauhi sejauh2 nye..

####kami 100% berpandukan Al-Quran dan As-sunnah#####

mai CP ajak tengok testimoni.. :::::>>>>

sebelum...




6bulan pertama...~~~~~



setahun menggunakan produk HC...~~~

amacam nak try?? free je pon.. delivery ke bilik anda.. !!! PM segera...
jangan lepaskan peluang keemasan menjadi ahli syurga... :) :) :)

~~ flying dulu..~~~
assalamualaikum ...
~~~mencintai ALLAH S.W.T dan Rasulullah S.A.W melebihi sesuatu~~~~
zaman jahiliyah membantu membuka mata orang yang baru nak faham islam.. umpama para sahabat.. cerita zaman jahiliyah mereka membantu kita untuk menjadi orang yang beriman..
wallahuaklam...

                                                                          
    

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..
cik kiah..cik piah..'WINK...WINK..' cik panda..
jom bebelkan cik panda (^^,)