Pink Bobblehead Bunny

Friday, 29 June 2012

berjumpa NUR MU YA ALLAH (^,^)

Views
~السلام عليكم~~~بسم الله الرحمن الرحيم~~
:w:ha answer it2..
ok2 tgok ayat2 cik panda relax je an.. xcam ustazah pon.. brutal2 je an..
:face46: chill lah beby boo.. :P nk skema2 wat pe kan.. nnti ull borink tahap teratas pulak..
ok back to roots lah.. meh delete bosan tu bce bebelan cik panda...
empat mei duaribuduabelas yang lalu.. (puih..)
ada lah 'cik goat' ni lantak g kring2 gn CP sampai 3 4 pagi...(call pree bru nk kring2 an..)
:face28: fergh.. bersengkang mata gayut2..patah gak 1 2 dahan... bebelan CP mmg x stop lah ok..
story mory tbe2 ha amek ka die sruh dengar zikir.. on da spot sruh CP o9 n bukak Ytube time tu gak..
:face47: tbe2 je ada titisan air.. subhanallah.. masya ALLAH...ALLAHUAKHBAR..alhamdulillah...
mendengar zikir ALLAH pd tgh2 malam sangat syahdu... rupanya di situ date cik panda dgn NUR ALLAH...
cik panda dengar zikir tu hari2... tiap2 masa.. alhamdulillah cik panda dapat hidayah tu..
:face39:ha bagus nye cik panda dpt hidayah..yg saya ni tah bile2 lah kan..
coiyh!! cik panda cari lah hidayah tu.. pergi cari orang solehah 'n' soleh...
cik panda tekad nak berubah tapi bukan sbb 'cik goat' tu.. nak berubah kerana ALLAH..
ikhlas kerana NYA... so CP g cari orang yang boleh bantu cik panda...
ALLAH Maha Mengetahui...

surah al-Isra' ayat 25;
Tuhan kamu lebih mengetahui akan apa yang ada pada hati kamu; kalaulah kamu orang-orang yang bertujuan baik mematuhi perintahNya, maka sesungguhnya Dia adalah Maha Pengampun bagi orang-orang yang bertaubat.


ALLAH memudahkan urusan cik panda.. DIA bagi orang yang soleh 'n' solehah..
:face59: x putus2 nikmat yg ALLAH bagi kat CP.. tiap hari ada je pwen kat fb tu tolong cik panda..
pwen kat real life pon tolong.. wah hebat kan nikmat ALLAH....
2 benda yang jadi pegangan cik panda...
1- yakin pada ALLAH..
2- bersangka baik pada ALLAH..
nikmat ALLAH akan ulls peroleh sepanjang masa.... mcm CP rasekan.. (^^,)

nikmat ALLAH yang mana lagi yang hendak kau dustakan???

credit to...
'cik goat',SM Malek,hakim,Nurazah Arjuna,Jannah, fazilah , adila rosmazi, siti soleha , nadiah , mama n papa n family.. n semua yg bagi semangat 'n' sudi jadi pembantu cik panda dalam mencari cinta sejati ni...
:67: ~ mencintai ALLAH dan Rasulullah melebihi mencintai manusia~
moge kita same2 dapat buat begitu ye ulls...
:w::n::9: ulls

:e: jom flying dulu....

2nd bambooo (^^,)

Views

:face2:Assalamualaikum... weeewwiitt..
wujudnye cik panda ni sebab 1 perkara utama hidup ini...
iaitu AGAMA....
ALLAHUAKBAR !!!
:c:
meh cik panda bawak alls pegi dunia cik panda sekarang..
(pssstt yg ats tu CP yg buat :p) cik panda bukannye ustazah 'o' stdunt UIA..
tp CP as khalifah nak walk kan tugas...
blog u alls sgt2 cantik..tapi pernah x pikir adakah ia berkat??
:131: blog perlu berkat?? ape cik panda ni.. ??
la u alls lupe kah blog ni milik ALLAH gk.. (^^,) ni nikmat DIA juga tau...
hot nye u alls.. ramai viewerssssssssssss..( fuh byk sss tuuu...)
:98: gk api neraka sayang... :) jangan lupa mati tu pasti.. (^^,)
pwen2 sedar x bape banyak dose yg terkumpol untuk 1 views.. belum 325 766 viewers lagi...
:face32: banyak nye!!! cik panda nak korang rase ape sebenarnya yg di katakan nikmat ALLAH S.W.T...

:108::44::45::67::55::56::26::80::27::86:monitor:face42::face18:
ha ni semua nikmat ALLAH yg xda tolok bandingnye...
ha ape korang dah rase?? memanglah.. bersyukur x?? bersyukur sambil fikir ni semua ALLAH yg bagi kat kite 'n' bila2 DIA boleh ambil balik..
~cik panda..takut nya~ takut kah?? ape lagi byk kan ingat ALLAH lah..
u alls.... ALLAH x pernah kejam ... kita yg kejam... menyesatkan diri sendiri...
:face37: malu lah kita pinjam n peroleh nikmat ALLAH tp lupa pd NYA..
cik panda nak korang letak kat yg utama adalah ALLAH S.W.T...
bukan BF korang tu... bukan BF korang yg bagi korang nikmat dunia... die hnye bagi nikmat neraka...( wah neraka nikmat tau..(=.=') hamek kau!!! )
:face35: ingat ye readers... ALLAH sentiasa tahu apa yang ada di hati kamu...
:face24: jangan sampai menyesal di kubur nanti... tau2 kawan2 cik panda... (^^,)

sampai sini dulu cik panda bebelan... renung n tenung lah sampai tembus post cik panda ni tau2...
:e: flying dulu... (^^p)

Thursday, 28 June 2012

1st bamboo (^^,)

Views
assalamualaikum.... eyyytt.. eeett.. eett.. (bunyi panda..maybe :P)..
ini 1st entry cik panda..( penat hias blog:face13: )cik panda nak potpet2 sikit ni..:face2:
nak dengar x??? xnak?? xpe .. cik panda taip je x cakap pon :P
cik panda ni name nur eizyan nazura.. comel?? :face54:memang lah cik panda comel) ha sudah ni tabiat cik panda.. :P perasan terlebih2..
papa cik panda : mohd nor.. die encem..(peeewwit) tengok anak lah :P papa tinggi tau.. cik panda rendah je ikot mama (^^,)
mama cik panda : zaura.. mama my queen..(peewwitt..pewitt..) kawan mama cakap cik panda ni kembar mama.. sebijik muke mama.. :) mama ni hebat semua2 hal tau.. <3 <3 <3 <3 mama n papa...
adek badek cik panda ramai.. 5 orang.. :w:penat cik panda nk jge diorang tau...
tapi diorang comel2.. macam cik panda :61:
cik panda ni anak ke-II.. cik panda garang tapi manje.. :P
macam panda.. hehe :)
ok2 dah x tahu nak story ape2... continue nanti2 :P


nah ni wajah2 idaman hati <3