Pink Bobblehead Bunny

Friday, 29 June 2012

2nd bambooo (^^,)

Views

:face2:Assalamualaikum... weeewwiitt..
wujudnye cik panda ni sebab 1 perkara utama hidup ini...
iaitu AGAMA....
ALLAHUAKBAR !!!
:c:
meh cik panda bawak alls pegi dunia cik panda sekarang..
(pssstt yg ats tu CP yg buat :p) cik panda bukannye ustazah 'o' stdunt UIA..
tp CP as khalifah nak walk kan tugas...
blog u alls sgt2 cantik..tapi pernah x pikir adakah ia berkat??
:131: blog perlu berkat?? ape cik panda ni.. ??
la u alls lupe kah blog ni milik ALLAH gk.. (^^,) ni nikmat DIA juga tau...
hot nye u alls.. ramai viewerssssssssssss..( fuh byk sss tuuu...)
:98: gk api neraka sayang... :) jangan lupa mati tu pasti.. (^^,)
pwen2 sedar x bape banyak dose yg terkumpol untuk 1 views.. belum 325 766 viewers lagi...
:face32: banyak nye!!! cik panda nak korang rase ape sebenarnya yg di katakan nikmat ALLAH S.W.T...

:108::44::45::67::55::56::26::80::27::86:monitor:face42::face18:
ha ni semua nikmat ALLAH yg xda tolok bandingnye...
ha ape korang dah rase?? memanglah.. bersyukur x?? bersyukur sambil fikir ni semua ALLAH yg bagi kat kite 'n' bila2 DIA boleh ambil balik..
~cik panda..takut nya~ takut kah?? ape lagi byk kan ingat ALLAH lah..
u alls.... ALLAH x pernah kejam ... kita yg kejam... menyesatkan diri sendiri...
:face37: malu lah kita pinjam n peroleh nikmat ALLAH tp lupa pd NYA..
cik panda nak korang letak kat yg utama adalah ALLAH S.W.T...
bukan BF korang tu... bukan BF korang yg bagi korang nikmat dunia... die hnye bagi nikmat neraka...( wah neraka nikmat tau..(=.=') hamek kau!!! )
:face35: ingat ye readers... ALLAH sentiasa tahu apa yang ada di hati kamu...
:face24: jangan sampai menyesal di kubur nanti... tau2 kawan2 cik panda... (^^,)

sampai sini dulu cik panda bebelan... renung n tenung lah sampai tembus post cik panda ni tau2...
:e: flying dulu... (^^p)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..
cik kiah..cik piah..'WINK...WINK..' cik panda..
jom bebelkan cik panda (^^,)