Pink Bobblehead Bunny

Tuesday, 14 August 2012

jom keluar!!! tapi sebelum tu.......

Views

~السلام عليكم~~~بسم الله الرحمن الرحيم~~
ok2 .. waalaikumussalam.... hehee
:132: hai semua...

cik panda baru free ni... tu update my :face2: blog ni...

:c: meyh sini ulls...pssst.. nak g mane tu????
:102: nak jalan2 ke??

boleyh2...
tapi meyh check gn cik panda nak tengok ulls BOLEH KELUAR or TAK.


ha pics ape ni cik panda???:face14:

ni lah pic inner neck...
ok ulls know yang tudung / shawl/ bawal semua nye jarang2 kan...
bak kata mak CP.. 'can see through'..:16:

so korang ada pakai yang ni???

:face45: CP.. ada2.. nak keluar boleh???

BELUM LAGI LAH SAYANG...

tudung tu pakai camne yerk???

:face27: pendek nye!!! sampai kat leher je..... -------------->




amboi!!! BERBONGGOL?? korang ni unta ke??
hehe
xpayah nak jd unta nnti spesies manusia terancam.. sbb korang nak jd unta... :face52:



<----- ni ha. JANGAN MENYERUPAI KAUM LAIN....






ok2 dah paham...
:face51: boleh keluar x???

BELUM LAGI......:face33:



ha hand sock jangan lupe...
ulls pakai baju kurung lah... then pakai baju lengan panjang..
ok lah dah tutp aurat kan...
tapi ulls angkat tangan nnti..mesti lengan die jatuh..ha dah nampak aurat dah....

so pakai yang ni... tengok sampai kat tapak tangan kan.. selamat..:)

:face24:
COP2... JANGAN PAKAI HANDSOCK DGN BAJU LENGAN PENDEK...
ustaz Do cakap haram.. sbb kite kne tutup aurat.. bukan BALUT aurat..

owh.. ok2.. cik panda...kite dah boleh keluar ke???

:face51: BELUM LAGI... 1 JE LAGI...

pakai tudung labuh.... baju labuh...
seluar besar...pakai jubah...
tapi... stokin x pakai....
adeh.. kaki tu aurat juga ok...:face69:
ok ni lah hasil nye.!!!! tadaaaa....~~~~


:face29: cik panda... dah boleh keluar??

ok sayang.. jom lah keluar...
jom2.. shopping raya!!!

tuit2... nape camtu semua x boleh pakai???
ha mudah je...kat fb banyak kan...
semua yang cik panda x bagi pakai sebab semua tu penyebab ulls..
DILAKNAT ALLAH S.W.T...

ha nak ke kne laknat oleh PEMILIK DUNIA??
if xnak.. ikot ape yg cik panda cakap..
sbb tu semua ALLAH yang suruh..:)

ok nak shopping ni...

:e: flying dulu...
~~mencintai ALLAH S.W.T dan Rasulullah S.A.W melebihi cinta pada manusia..~~~~
assalamualaikum semua... :)

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..
cik kiah..cik piah..'WINK...WINK..' cik panda..
jom bebelkan cik panda (^^,)