Pink Bobblehead Bunny

Tuesday, 28 August 2012

kampung ku...

Views

~السلام عليكم~~~بسم الله الرحمن الرحيم~~
waalaikumussalam..
:face18: wink2.. ulls.. maaf lah.. cuti2 ni cik panda buntu lah...

sempena raya AIDILFITRI yang mulia ni...
raya kedua CP balik lah kampung... fuhh....
5jam gak dalam keta...:50:
terbaekkkkk.....thumb

:53: hohoho..balik kampung..:74::75:

nah.. ni lah kampung CP..
FELDA SUNGAI MAS, kota tinggi, johor...
ni kampung belah papa CP....jauh dr rumah kot..
memang balik time raya je lah..:P

kampung ni x da lah kampung sangat sebab xda dusun...
rumah pon dah batu...
tapi da 1 yang special pasal kampung CP ni....
:face2:

ha ni lah yang paling special...
pondok termenung.. baru tahun ni atok buat tandas dalam rumah..
sebelum ni....tahun2 lepas... kat luar lah tempat die...
bayangkan malam2 nak pegi tandas....
hehehe
:face62: da cam cerita hantu mak limah dah....

:face59: mak cik da yang x berani.. tengah2 malam kena kejot suruh teman...
apelagi... CP pon kejot lah adek yang lain...:P
hehee:face75:



ni pulak pondok belakang rumah nenek...

:face54: kat felda ni panas sikit.. so sini lah tempat kitorang lepak2..
minum air kelapa....
dulu da karpet.. boleh baring2...
memang sempoi...
nikmat ALLAH..
:face51:





nah... ni bunga2 keliling rumah nenek....
cantek x??
ambil pakai hp biase je tau..:P

eh... lupa pulak....
kat kampung kan.. CP belajar cara2 nak petik daun kelsom...

:face53: betol ke ejaan die tu????

tah lah.. yang tok masak asam pedas tu... hehee...

<------- tengah petik lah ni... ^,^

post kali ni...memang x da kaitan dgn dakwah...
tp just nak share gn korang pasal kmpung CP...
alhamdulillah.. bile CP dah dekat dgn ALLAH...
perkara yang uar biase ALLAH bg kat cik panda...

bahagia sangat raya tahun ni...


:e: flying dulu sahabat....
~~moge kita mencintai ALLAH S.W.T n Rasulullah S.A.W melebihi cinta pada manusia...~~~
assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..
cik kiah..cik piah..'WINK...WINK..' cik panda..
jom bebelkan cik panda (^^,)