Pink Bobblehead Bunny

Monday, 18 February 2013

kekasih ku keliling pinggang tapi....

Views
~السلام عليكم~ ~~بسم الله الرحمن الرحيم~~
waalaikumussalam...

taipan kali ni pasal LOVE..


kalau nak di tanyakan CP ni pernah bercinta ke x..
well bukan nak exsen...(blagak lah..) tapi memang LOVE dgn CP...
umpama kuku dan sepit kuku...(bela kuku x boleh...1kuku=1 kandang khinzir..dosa2..)

(0.o') pon boleh kan.. haha..
ok..CP stat kenal cintan cintun urk..urk..urk..(sound effect monyet.) darjah 6..
lepas upsr k.. sebelum tu orang just kena2 kan CP gn boy dlm kelas jerk.. die pulak paling ensem dalam kelas.. nampak x CP hot dr sekolah rendah lg..  isk..isk...

stat dari kenal tu sampai bulan 5..2012 haritu..CP x pernah single mingle.. walaupon selalu available..

(@.o) acana tu CP....???single tapi available.. kapel banyak2 kah??

yup.. pernah CP kapel sampai 10 orang dalam 1 masa...scandal ada lah dalam 5 6 orang..
tapi semua tu dalam HP semata.. yang depan mata xda pon.. (baik lagi nih..+.+) (ahli neraka gini)
bayangkan lah kapel...mesti nak cntct tiap2 masa kan.. nah..
mak selalu bising..
"makan je lah HP tu.. time makan HP..belajar HP.. mintak duit nanti jgn dgn mama..mntak dgn HP tu.."

nah amek kau.. ..lama2 mama CP pon malas nah bising.. anak nye nakal sgt..xnak dgr kata..
Hp lagi didengar nye.. ALLAH..nakal2..

CP x kantoi ke ramai2 tu?? mesti selalu gaduh kan.. x salah nama ke??

kapel mesti da nama panggilankan..(eee...geli pulak ingat  balik... astaghfirullah..)
ha pernah je kantoi terpangil nama panggilan lain.. tapi pandai2 lah cover kan..
umpama hack fb membe then wat muka selamba.. :P

time CP kat matrik lagi lah...dalam matrik je CP pasang 2 3orang...luar da sorang..siap budak dalam matrik tu kne sound gn member die sbb die gn CP n CP da bf len lg.. (+.+) teruk2...

dalam banyak kapel2 ni adalah terasa cinta tu betul2 kat 2 orang jerk.si H gn si S..time kapel ramai2 tu tp felin kat diorang tu special skit lah..
pas clash gn si H.. baru kapel gn si S.. kalau ye x ye.. gn si S ni dah 4 tahun..
lama giler weyh....(kalau still cam dulu..sayang giler lah kata nye)

S ni hensem..putih..ala2 korea pon ada gk..memang taste CP r.. CP dulu pantang tengok laki jambu..ala2 korea.. fuh xlepas pandang..
berlonggok2 dosa sbb x jaga pandangan..(+.+) pandang mereka pon boleh dapat dosa ye adek2..
yang bez nye.. family kami dah kenal masing2.. duit kitorang pon dah banyak habis tok dating2 ni..
asal gaji jerk habis.. topup x yah cakap lah.
seronok datingkan sampai tak tahu ada ayat ni..

nah baca ni...

Sabda Rasulullah SAW : "Sekiranya kepala salah seorang dari kamu ditusuk dengan jarum besi, itu adalah lebih baik bagi kamu daripada kamu menyentuh wanita yang tidak halal bagi kamu". (Hadis Riwayat At-Tabrani. Dinilai sahih oleh al-Mundziri, al-Haitsami, dan al-Albani)

alah ulls faham2 lah.. bila rasa cinta itu membahagiakan.. acaner rase nye..
duit umpama air terjun..deras sgt keluar.. ada ku kesah..(o.0) hohoho
keluar xnak kalah artis pulak an CP.. nak nampak cantik punye pasal..dah kata dpt Bf ensem..
yang bez nye.. kalau keluar..jmpe wanita..mata wanita tu tgok si S.. kalau jmpe laki..mata laki tgok CP..
bayangkan ..x ke penat malaikat tulis dosa.. ALLAH...

nah baca ni...


  • “ Katakanlah kepada orang-orang mukmin (lelaki) agar mereka menundukkan pandangan mereka dan menjaga kemaluan mereka. Demikian adalah lebih suci bagi mereka. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang mereka kerjakan. Dan katakanlah kepada wanita mukminah agar mereka menundukkan pandangan mereka dan menjaga kemaluan mereka.( Surah An-Nur : ayat 30,31)

  • Hadith yang diriwayatkan di dalam musnad Ahmad Ibn Hambal bahawa, daripada Jarir bin Abdullah radhiallahu’anhu berkata : Aku bertanya kepada Rasulullah SAW tentang pandangan secara tidak sengaja, maka baginda menyuruhku memalingkan pandanganku.”

  • Dalam hadith yang lain, baginda SAW diriwayatkan bersabda kepada Saidina Ali k.w.: “Wahai ‘Ali, janganlah kamu ikuti pandangan pertama dengan pandangan kedua, sesungguhnya bagi kamu yang pertama tetapi tidak yang kedua.”

CP..oh..CP...dah kapel lama2 tu.. sekarang jd ape?? kapel lg ke??
xrasa sayang ke gn S ? I yang bru 5minit kenal gn bf I pon dah LOVE sesangat nyer ni..
CP 4thn  kalau I , mandi x basah dah.. :P (mesti ulls nak tye cmni kan)..

sekarang CP kapel lg.. tp bkn dgn S lah.. hehe.. kapel dgn ALLAH..
pasal sayang tu.. hurm mula2 susah lah nak tinggal. dah 4thn kan..
tapi ada ku kesah..
"awk,saya nak berubah pada jalan ALLAH..saya nak akhiri hubungan kita disini dan menanti jodoh jika ALLAH memilih awk sebagai yang halal bagi saya..saya mohon awk faham keadaan sya.halal kan ape2 yang patut..mohon keampunan atas segalanya..moga awk dipilih ALLAH juga untuk memperoleh hidayah."

lebih kurang ni lah ayat CP.. haha.. ape lah kan...
tapi bila kita betul2 nak cinta ALLAH tu.. memang benda dah biasa pon kita boleh tinggal camtu jerk..
syezly...xtipo pon... btol!!!!

sekarang ni CP xda rase nak kapel pon.. pandang lelaki jambu o korea pon jadi biasa2 jerk..
xminat,.. kalau ada yang rase terminat pon..istghfar banyak2..
dan yang paling drastik..CP akn tunduk kepala bila nampak lelaki yang taste CP tu..
bkn ape.. takut lah syaitan ni.. syaitan kan hebat godaan nye..

“Janganlah kalian mendekati zina, karena zina itu
perbuatan keji dan suatu jalan yang buruk” (Al-Isra
32) 


CP x takut jadi andartu.. sebab janji ALLAH..
“Dan segala sesuatu kami jadikan berpasang-pasangan supaya kamu mengingat kebesaran Allah” (Adz Dzariyaat
49) 



CP sekarang lebih fokus untuk menjadi wanita cantik dalam syariat..
“Dunia ini dijadikan Allah penuh perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan hidup adalah istri yang sholihah” (HR. Muslim) 

camne nak jadi wanita solehah kalau still kapel.. sebok nak kapel watpe.. dah x sabar masuk api neraka?? hehe :P

yes2..cinta itu fitrah.. tapi kita kena uruskan fitrah itu supaya kita x jadi manusia yang di murkai ALLAH..
sultan murka dah cuak.. buang negeri dah rasa dunia ni hancur umpama pinggan pecah..

kena buang syurga korang relax jerk?? (@.o)?? pelik lah kan...

kesimpulan.. korang yang kapel sorang dua tu.. banyak sangat alasan.. xboleh hidup lah.. sayang sesangat lah.,.
yang CP ni lagi powerlah dr korang.. tapi mampu jerk..
hidup 9tahun dengan rasa cinta..boleh tinggal macamtu jerk..
ha ape yang x boleh nye dengan ALLAH??

nothing.. ALLAH can do everything.. bila kita dgn ALLAH..terjun KLCC pon xkan mati lah kalau ALLAH xtentukan ajal kita time tu...
kan2... (^^,)

(tibe2 ayat serius tau..kuikuikui.. maaf2... jangan tersinggung..:P )

tiada apa yang x mampu bila kita kata diri kita mampu..jangan terlalu banyak CIPTA alasan untuk pergi neraka..
sedar lah wahai sayang ku.. siapa cinta ke syurga.. kawen lah dulu.. dah kawen hang cinta lah sebanyak2 sm dalam gambar di atas.. :P pon xpe.. biar penat malaikat tulis pahala tu..
mati jap lagi.. pintu syurga terbentang luas... (>.<)
sape x nak... huhuhhuhu..

~mencintai ALLAH .dan Rasulullah melebihi sesuatu..~
mohon teguran..

~wahai ex,X,Y,Z...CP mohon maaf untuk semua kelukaan yang terjadi,penipuan ke..mohon ampun atas dosa2 antara kita..agar ALLAH membuka hati kalian untuk memaafkan CP yang lemah lagi hina ini.sama2 lah kita bertaubat. moga ALLAH ampunkan segala dosa lalu kita.~

~flying without wings..~
ingat tau..jom bercita dengan ALLAH.. 





 

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..
cik kiah..cik piah..'WINK...WINK..' cik panda..
jom bebelkan cik panda (^^,)