Pink Bobblehead Bunny

Saturday, 28 July 2012

'CUTI' ganguan iman... ish2..

Views
~السلام عليكم~~~بسم الله الرحمن الرحيم~~
hye abybody!!!
cop2.. waalaikumussalam...(tolong jawabkan tok ulls..):face15:

post kali ni ...:face19:KHAS TOK WANITA...
lelaki pon ok.. coz korang da adek cun2 kan2..
emak anggun n menawan kan3...

:face22: lame nye cik panda x update an3....

ok2:face46:.. today i wanna share about....(ohmyenglish)

HAID?? camne nak istiqamah ni? nak solat? XBOLEH... nk baca Al-Quran?? XBOLEH..:face9:

:face1: ISTIQAMAH...
main point dalam mendalami n mengamalkan ilmu agama yng suci ini...

:face24: mcm mne nak istiqamah ni... period lama pulak.. ha time ni lah rase malas je nak buat tu ini cik panda oit.... ish2..
saya tahu sme tu dose... tapi dah malas nak capai stokin..tudung ni panas pulak labuh2..

:face51: ha ni lah yang kite biasa rase bile CUTI kan3??

:face74: cik panda pon mcm tu gak...dulu lah... :P
ha korang mungkin rase cam x tau je an nak wat amalan ape kan..
mudah je...


:face19: 1- zikir...
pergi cari kat Utube tu... ZIKIR TERAPI-HAFIZ HAMIDUN
da 3 tau.. download 3 3... then dengar selalu.. ok?

:face54: 2- bace tafsir Al-Quran..
bace surah Al-mulk... ha then meyh bincang dgn cik panda.. ape sebenar nye maksud surah tu....
(ni yang cik panda wat dulu)
:face52: ni yang wat cik panda rase nak bace tafsir..lagi n lagi... :)

:face14: ha ingat x ?? cik panda pernah cite pasal 'UBAT HATI'
one of that kan ada 'berkumpul dgn orang soleh.'

:face58: cop2 bukan nak cakap cik panda org soleh tu... ish2 blm lg..
means cik panda lah... org soleh tu kegunaan nye tok kte bincang tntang agama...


:face2: syez!!! bez sgt bile da orang jadi tempat kite bincang tentang agama...
tiap perucapan akan ada nasihat... firman ALLAH n hadis Rasulullah x lepas...
penyataan yg x boleh nak di pertikai.. :)

:face27: XPERCAYA LAH!!! tipo lah cik panda ni...

:face53: ha maiyh bincang gn cik panda...
hehehe~~~~~

:face68: 3- banyak kan dengar lagu nasyid lah...

:face24: apesal pulak ni cik panda???!!!
ok2.. ulls kan suke dgr muzik2 kan...

:face42:
kosong~~~ kosong~~~
~~ aku anak kampung~~~~

meyh dgr lagu nasyid...insaf kot...!! faham lirik die..
fuh nanges der!!
(selalu cam tu..:P ati banyak dose kan..:P):face29:


:face57: 4-surah2 Al-Quran uh.. download lah.. dgr kat mp3.. bawak tido...:)
insya ALLAH.. akan tenang n dalam tido pon igt ALLAH tau..
:)
:face9:

benda2 ni lah cik panda biase buat... jangan tunggu nanti2 tok buat!!!
TERUS JE KLIK KAT TAB TU..
DOWNLOAD SEBANYAK MUNGKIN LAGU NASYID N SURAH2.!!!


~~moge kite berjaya mencintai ALLAH S.W.T. 'n' Rasulullah S.A.W. melebihi cinta pada manusia~~~~

CREDIT TO:
:n::a1::t::w: nur shahira shaneen:t::a1::w::h:
yang bg cadangan yang bernas ni.... :)

:e: flying dulu ulls..
sayang ALLAH.. cinta ALLAH S.W.T. :)
:face45::face19:

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum..
cik kiah..cik piah..'WINK...WINK..' cik panda..
jom bebelkan cik panda (^^,)